Egy 1,5 literes formát kivajazunk, és megszórjuk az oldalát a cukorral. Ezután egy lábosban megpirítjuk a lisztet a vajon, majd hozzákeverjük a gyümölcspürét
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a tojással, az olajjal, sóval és annyi vízzel, hogy csorgatható állagú legyen. Sós, olajos vizet forralunk, ebbe csorgatjuk e
Egy tálban felverjük a tojássárgáját a cukorral és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a megmelegített citromlevet. Eközben a zselatint 0,6 deci vízhez öntjük,
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A lazacot finomra daráljuk, és rátesszük a hagymára. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a kaprot, majd 5
Főzzük ki a makarónit. Szűrjük le, majd tegyük vissza a fazékba, és keverjük össze 2 ek. vajjal. Tartsuk melegen. Édesköményt pirítsuk meg. Adjuk hozzá a g
Egy 1,5 literes formát kivajazunk, és megszórjuk az oldalát egy kanál cukorral. Egy lábosban megpirítjuk a lisztet az olvasztott vajon, majd felöntjük a tejjel,
Egy egy literes forma tetejére körbe sütőpapírt kötünk, megkenjük vajjal, majd megszórjuk a cukorral. Egy lábosban gőz felett szirupot főzünk a tojásból, c
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Négy kis tűzálló suffléformát kenjünk ki vajjal. Nagy keverőtálba öntsük a sodót. Kapa
Ugrás a lap tetejére >>