A tejet összekeverjük a vízzel, belekeverjük a burgonyapelyhet, sóval, borssal ízesítjük, majd 10 perc múlva újra összekeverjük. A sonkát felaprítjuk. A vaj
A sonkát szeleteljük kis kockákra.
A tejet jól dolgozzuk össze a liszttel és a vajjal. Fűszerezzük ízlés szerint szerecsendióval, sóval és borssal. Ezután
A spárgát megfőzzük, leturmixoljuk, közben a halenyvet beáztatjuk. A tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd a spárgába forgatjuk. 5 deci tejszínt a vaníli
A tésztát kifőzzük.
A tejszínt simára keverjük a liszttel, tojássárgájával, ketchuppal és fűszerekkel. Utána beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
A b
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom