» 2 dl sodó/öntet (porból) » 3 passiógyümölcs, félbevágva » 2 tojásfehérje » kevés vaj a forma kikenéséhez
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Négy kis tűzálló suffléformát kenjünk ki vajjal. Nagy keverőtálba öntsük a sodót. Kaparjuk ki a magokat tartalmazó kocsonyát a félbevágott gyümölcsből a sodóba. Alaposan dolgozzuk össze. Kemény habbá verjük fel a tojásfehérjét. A gyümölcssodóval először csak a hab negyedét keverjük össze. A többi óvatosan adjuk hozzá ezután. Négy formába osszuk el. Rakjuk tepsire a formákat és 8-10 percig süssük, vagy amíg fel nem fújódnak. Tálaljuk azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom