A tésztát 10 percig forró
vízben áztatjuk, majd leszűrjük, és meglocsoljuk a
földimogyoró-olaj felével. A maradék olajat a wok-ban felmelegítjük, majd megpirítjuk benne az összepréselt
fokhagymát, a felaprózott
chilit, a
gyömbért, a
currypasztát, az
ecetet és a cukrot. Ezután beletesszük a felcsíkozott
sonkát, a
gesztenyét, a
gombát, a zöldbor
sót és a csíkokra vágott
paprikát. Az egészet alaposan átforgatjuk, majd néhány perc után hozzáadjuk a tésztát is. Eközben a
tojásokat és a
kókusztejet összekeverjük, majd felöntjük vele a wok-ot. Amint megszilárdult, meghintjük a
korianderrel és a kókuszreszelékkel, majd eloszlatjuk a tányérokban, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>