A rizst a sós vízben puhára főzzük, eközben a felaprózott hagymát vajon megfonnyasztjuk. Összekeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet a rizsh
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Vagdossuk be a halakat és tegyük őket egyenként 1-1 darab sütőpapírra. Az olajat keverjük
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a gombával, a szalonnával. a kapor felével és a fűszer
A halat megtisztítjuk, átmossuk és kockákra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük és leszűrjük.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre párolj
A levest dolgozzuk össze a tejszínnel, a sherryvel és a pirospaprikával. Ezután keverjük hozzá a rizst, a leszűrt rákkonzervet, a garnélarákot, a kagylót és
A tésztát kb. 4 cm-es darabokra törjük, majd olajos, sós vízben uhára főzzük. A halat sózzuk, meglocsoljuk citromlével, majd a halleves borba tesszük, amit el
A halat felszeleteljük. Az olajat a vaj felével felhevítjük, majd a halat átsütjük benne. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, és a halra tesszük. A paradicsom
A paprikákat kicsumázzuk, kimagozzuk és apró darabokra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk
Ugrás a lap tetejére >>