» 4 egész makréla, megtisztítva, kibelezve » 2-3 evőkanál chermoula » 2 lilahagyma, felkarikázva » 5 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Vagdossuk be a halakat és tegyük őket egyenként 1-1 darab sütőpapírra. Az olajat keverjük össze a chermoulával és ezt jól dörzsöljük bele a vágásokba. Tegyük a halakra a hagymát. Sózzuk- borsozzuk, egyenként csomagoljuk be őket a sütőpapírba és tegyük őket tepsibe. 20 percig süssük. A halat az asztalon csomagoljuk ki a papírból. Tálalhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom