Tonhal zöldséges tésztával receptHány személyre: 6 személyre
» 20 dkg csőtészta
» 3 ek.
vaj» 1 vörös
hagyma» 1 piros kaliforniai
paprika» 1 zöld kaliforniai
paprika» 1/4 csésze
liszt» 4 dl
tej» 20-25 dkg sovány, ömlesztett
sajt» 1/2 tk. szárított
majoránna» 30 dkg fagyasztott zöldbor
só » 30 dkg
tonhalkonzerv
A
paprikákat kicsumázzuk, kimagozzuk és apró darabokra vágjuk. A tésztát
sós lobogó
vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A
hagymát a
vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a
paprikákat 5 percig sütni. Ezután dolgozzuk hozzá a
lisztet, majd öntsük fel a
tejjel. Ha felforrt tegyük takarékra és rakjuk bele a felkockázott
sajtot. Majorannával fűszerezzük. Ezután dolgozzuk hozzá a tésztát, a bor
sót és a leszűrt
tonhalat. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 2 óra alatt készre pároljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>