A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, utóbbit a csipet sóval keverjük el, majd a porcukorral verjük kemény habbá. Egy tálban mixeljük habosra
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjét egy kevés sóval felverjük, hozzáadjuk a porcukrot, é
Mazsolát meglocsoljuk rummal. Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és liszttel beszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk. Vajat a szitált porcukorral, citromhéj
Egy tálban verjük habosra a vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral, a citrom héjával és a sóval. Adjuk hozzá ehhez a tojások sárgáját is, majd ismét verj
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből egy kis cukorral kemény habot verünk. Rama margari
A tojásfehérjéket felverjük a cukor felével. Egy tálban a vajhoz keverjük a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, a fahéjat, a sót, a rum
A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, utóbbit verjük kemény habbá a fele cukorral. A maradék cukrot a vajjal, a sóval és a vaníliás cukorral u
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tojásokat szétválasztjuk. Fehérjét és a cukor felét kemény habbá verjük. Rama margarint
Ugrás a lap tetejére >>