A feldarabolt gyümölcsöt a mazsolával együtt tegyük a rumba néhány órára.
A kalácsot szeleteljük fel, vágjuk le a héját, tegyük egy tepsibe és pár perc
Folpackból 6 db 16*16-os négyzetet kivágunk, majd eloszlatjuk rajtuk a megolvasztott fehércsokoládét. Ezután csokival felfelé egy formára tesszük, majd ha megsz
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd belekeverjük a porcukrot és a vajat. Ezután a diót keverjük a masszába, majd három egyenlő részre osztjuk, és
Egy lábosban melegíteni kezdjük a tejet a vaníliás cukorral, egy másikban pedig szirupot főzünk 10 dkg cukorból 1 deci vízből és a rozmaringból. Ezt a tejhez
Jól megmossuk és megtisztítjuk az epret, majd lepaszírozzuk és az így nyert gyümölcsvelőt összekeverjük a fél citrom levével. Elkészítjük az alapvajkréme
2 és 4 lap zselatint külön-külön hideg vízbe áztatunk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a felét apróra vágjuk és félretesszük. A citrom héját lereszelj
Eloszor mwgsutom a piskota lapot.
Az 5 tojas sargajat ki kavarom 20 dk cukorral jo habosra,utana az 5 evokanal hideg vizet,utana a felvert tojas habot es a sutoporral el
Fogunk egy tálat, beletesszük a tojásfehérjéket, majd kemény habot verünk belőle a cukorral. Ezután beleforgatjuk a diót, majd két egyforma részre felosztjuk,
Ugrás a lap tetejére >>