A zselatint hideg vízbe áztatjuk. a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A tejszínt és a citromresze
A cukrot összekeverjük a tojássárgákkal, majd gőz felett besűrűsítjük, és beleöntjük a tejet, a tejszínt és a citromlevet. A halenyvet beáztatjuk, majd ez
A cukrot elkeverjük a citromlével, majd kevés vizet adunk hozzá. Így addig főzzük, amíg fényes és sima nem lesz, majd használhatjuk is.
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, a cukrot, a citromhéjat és a bort, majd állni hagyjuk. Addig a maracuját lepasszírozzuk, majd a citromos borhoz adjuk a fe
A túrót összeturmixoljuk, majd hozzákeverjük a cukrot. Ezután felverjük a tejszínhabot, és a túróba forgatjuk. Az egészet szív alakú formákban eloszlatjuk,
Turmixgépben összekeverjük a krémsajtot és a túrót. Egy lehűtött tálban kemény habbá verjük a tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral. A habot belefor
A cukor felét egy lábosban karamellizáljuk, majd felöntjük a tejjel, és beletesszük a vaníliaeszenciát, a tejszínt és a sót. Miután felforrt, beleöntjük a
A cukorhoz öntünk fél deci vizet, így megkaramellizáljuk, majd nyolc kivajazott forma alján eloszlatjuk. Ezután egy másik lábosban összekeverjük a cukrot, a to
Ugrás a lap tetejére >>