A lisztet, fele cukrot, citromhéjat, 1 db tojást összedolgozzuk, és a hűtőben pihentetjük. A szőlőt feldaraboljuk, hozzáadjuk a maradék cukrot, likőrt, diót
A tésztához az élesztőt a langyos, cukros tejben megfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük, és megkelesztjük. Ezután kinyújtjuk, és a zsemlemorz
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a meggylevet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a töb
A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor, vaníliás cukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az
Egy tálban összekeverjük a Rama margarint, a cukrot, a tojásokat, a reszelt citromhéjat és a sót. Ezután adagonként hozzáadjuk a lisztet, majd elfelezzük a té
A tejszín és a kakaó kivételével az összes hozzávalót összegyúrjuk, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután elfelezzük, az egyikbe belekeverjük a tejszínt é
Sokáig eltartható sütemény. A vajat vagy Rama margarint kikeverjük a porcukorral, egyenként beleütjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a citrom
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Ugrás a lap tetejére >>