A hozzávalókból tésztát gyúrunk és vékonyra kinyújtjuk, majd tetszés szerinti formákra szaggatjuk és közepes lángon 20 percig sütjük.
Az összetevőket addig gyúrjuk, míg jól el nem vegyülnek, majd cipót formálunk belőle és egy órán át hűvös helyen pihentetjük. Ezután kinyújtjuk a tészt
A tejet forraljuk fel, és közben szórjuk bele a búzadarát, és a cukrot. Pár percig főzzük kis lángon, amíg sűrűsödni kezd. Közben keverjük! Melegen tálal
A tejet forraljuk fel, és tegyük bele a megmosott rizst. kevergetve forraljuk, majd fedő alatt pároljuk meg. Mielőtt megpuhul, keverjük bele a cukrot, és főzzük
A Rama margarint megolvasztjuk, majd belekeverjük a cukrot és tojásokat. A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd hozzáadjuk a citromhéjat, a vaníliás cukrot és
A sütőt 160 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy 25 cm átmérőjű koszorúformát. Egy tálban krémesre keverjük a vajat, hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük,
A tojásokat a porcukorral alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, lisztet és sütőport. 5 percig keverjük, majd zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, és for
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a tojást a tejjel, adjuk hozzá a cukrot és a sütőporos lisztet. Osszuk el 8 kicsi savarinformába, és süss
Ugrás a lap tetejére >>