A szalalkálit a tejben megáztatjuk, utána a többi hozzávalóval összegyúrjuk, és egy tepsi hátán 3 lapot sütünk a tésztából.
Töltelék készítése: a
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
a tortabevonót összetörjük és vízgőz fölött felolvasztjuk, majd bekenjük vele habcsóktálkákat. A szedret megmossuk és megtöröljük.
A narancslevet- és h
Fogunk egy tálat, és beletesszük a lisztet, a zsírt, a tejben felfuttatott élesztőt, a tejfölt, a porcukrot, és megsózzuk. Az egészet alaposan összegyúrjuk, m
A hozzávalókat (kivéve az egész csokoládét és a 2 dkg Rama margarint) jó alaposan összedolgozzuk, 1-1,5 cm vastagságúra kisodorjuk, és 8 cm-es darabokra vágj
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint, a vaníliás cukrot és a mézet, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az ös
Egy tálban verjük habosra a Rama margarint a porcukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojássárgákat. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a gyömbérrel. A to
Egy tálban verjük habosra a Rama margarint a porcukorral, majd keverjük hozzá a tojássárgákkal elkevert cukrot. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a
Ugrás a lap tetejére >>