» 2 tojás » 4 ek. tej » 3 csapott ek. cukor » fél csésze liszt » fél tk. sütőpor » 3 ek. jól behűtött créme fraiche » 5 ek. porcukor
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a tojást a tejjel, adjuk hozzá a cukrot és a sütőporos lisztet. Osszuk el 8 kicsi savarinformába, és süssük 15 percig. A créme fraiche-t keverjük el a porcukorral, és kínáljuk a savarin mellé.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom