A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk három lapra. Álljunk neki a krémeknek: A karamellás puding elkészítése előtt kissé pirítsuk meg a cukrot, majd főzzük meg. A másik pudingot is készítsük el. Mindkettőből vegyünk ki 1-2 kanállal, és dolgozzuk őket össze. A karamellás krémet kenjük az első két lap közé, a
tejszíneset pedig a másodikra, majd fedjük be a harmadikkal. A te
tejét vonjuk be a pudingos keverékkel. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük a süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>