Keverjük sűrű habbá a tojásfehérjét 5 dkg porcukorral és a citromlével. Ezután dolgozzuk jól össze a diót, a porcukrot, a tojást és az őrölt fahéjt, maj
Fogunk egy keverőtálat, ebbe tesszük a lisztet, a sütőport, majd a barnacukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a reszelt narancshéjat, a fahéjat, kardamont, szegfűs
Kivajazunk egy 32*22 cm-es tepsit. Egy serpenyőben összekeverjük a cukrot, a Rama margarint, a sűrített tejet és a kukoricaszirupot. Közepes lángon addig főzzük
Egy tálban összekeverünk 40 dkg lisztet 10 dkg vajjal, a cukros tejben megfuttatott élesztővel, a tojásokkal és a reszelt citromhéjjal, majd fél óráig kelesztj
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a tojást, a narancslevet, a cukrot, a vanillincukrot és a rumot, majd az egészet habosra elkeverjük. A fügét megmossuk, felap
A három tojáshoz hozzáadjuk a cukrot, és így habosra verjük. Beletesszük a szegfűborsot, a fahéjat, az összetört diót, a lisztet és a mazsolát. Az egészet
Fogunk egy tálat, és beletesszük a lisztet, a tojássárgájáz, a zsírt, a porcukort és a sót. Az élesztőt felfuttatjuk langyos tejben, majd ezt is a tálba önt
A diókat megfosztjuk héjuktól úgy, hogy a belüket 2 darabban ki tudjuk venni. A törött diót és a dióbeleket együtt tepsire tesszük és 7-8 perc alatt megpirí
Ugrás a lap tetejére >>