A tojásokat 2 evőkanál meleg vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadunk 100 g cukrot, a vaníliás cukrot, a kétféle lisztet, a sütőport
Egy tálban keverjük össze a csokoládés nápolyi darabokat és vajat, Belesimítjuk egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformába úgy, hogy pereme is legyen.
Forró
Forraljuk fel a tejszínt. Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét. Keverjük bele a tejszínt, és vegyük le a tűzről. Válasszuk szét a tojásokat, és tegyünk
A tojássárgájákat és a porcukrot habosra verjük a robotgéppel, majd hozzákeverjük a mogyorót. Az így kapott krémmel megkenjük a nápolyikat úgy, hogy egy mi
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A csokoládét felolvasztjuk a forró vízen.
Egy tálban lágy habbá verjük a tojásfehérjéket. Hozzáadjuk a cukrot, és kem
A cukrot és a tojást gőz felett összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a vaníliás cukrot, a kakaót, a feldarabolt csokit, a vajat és a diót is. Az egészet
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaót, a fahéjat, a szódabikarbónát és a felaprózott csokit. Egy másik tálban a vajhoz keverjük a tojást ás a cukrot
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután felöntjük a tejjel, habosra keverjük, és hűtőben tároljuk.
Ugrás a lap tetejére >>