A cseresznyét éjszakára a brandybe áztatjuk. Másnap a megolvasztott csokoládékat összekeverjük a vajjal, a tejszínnel, majd beleforgatjuk a mandulát, és 1-2
Egy tálban a liszthez keverünk 20 dkg cukrot, a kakaót és a sütőport. Egy lábosban megolvasztunk 6 dkg vajat, majd a többi hozzávalóhoz keverjük a tojással, a
A két tészta hozzávalóit külön tálban alaposan összekeverjük, majd mindkettőt fél órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk őket, a vaníliás tésztára
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a sót, a tojásokat, a kakaót, a kardamomport, a zabpelyhet és a sütőporos lisztet. Az egészből golyókat gyúrunk (
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a lisztet, a cukrot, a mogyorót, a vajat és a kakaót, majd a tojást és egy kanál vizet is hozzádolgozunk. Egy sütőpapír
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük a vajat, a tojások sárgáját és a cukor felét. A maradék cukrot a tojás fehérjével felverjük, majd ezt is
Egy tálban elkeverjük a sütőporos, sós lisztet a cukorral, a vaníliával és a vajjal elkevert tojásokkal. Ezután felöntjük a tejszínnel, majd az apróra össz
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a cukrot és a Rama margarint, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és az időközben gőz felett megolvasztott csokoládét
Ugrás a lap tetejére >>