Sütőpapírral béleljünk ki egy nagy tepsit. A csokit és a szirupot rakjuk egy hőálló tálba és azt tegyük forró víz fölé. Kavargatva olvasszuk meg a csokit.
Egy sütőtálat kenjünk ki vajjal és szórjuk meg liszttel. A csokoládét jól tördeljük össze, majd gőz felett olvasszuk meg.
A tojásokat egy kézi haberővel
A krémsajtot a fehér csokihoz keverjük, majd beleszórjuk a cukrot is. Ha túl sűrűnek találjuk, felöntjük kevés tejjel, és már készen is vagyunk.
Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú sütőformákban. Így előmelegített sütőben, 175 C-on kb. 15-2
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukor felét, a vaníliás cukrot, a mandulát és a tejet. Egy másik tálban a cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjék
Miközben a mandulát egy tepsiben aranybarnára pirítjuk, a csokit gőz felett megolvasztjuk. A kakaót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórjuk, a mandulát pedi
A vajat habosra verjük 200 g cukorral, a tojássárgájákkal, az egész tojásokkal és a citromhéjjal, majd beledolgozunk 100 g kukorica- és 100 g búzaliszt, a süt
Fogunk egy tálat, felverjük benne a tojásfehérjét, majd beleforgatjuk a cukrot, a mandulát, a felaprózott gyümölcsöket és a megolvasztott csokoládét. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>