Sütőpapírral béleljünk ki egy nagy tepsit. A csokit és a szirupot rakjuk egy hőálló tálba és azt tegyük forró víz fölé. Kavargatva olvasszuk meg a csokit. A kukoricapelyhet rakjuk zacskóba és törjük össze egy sodrófa segítségével. A csokis szirupot ha megolvadt, vegyük le a tűzről. A kukoricapelyhet adjuk hozzá és keverjük jól össze. Egy 6 cm átmérőjű pogácsaszaggatót rakjunk a sütőpapírra és egy kanálnyit rakjunk bele a keverékből. Nyomkodjuk le a keveréket és vegyük le róla a szaggatót. A kanállal közben szorítsuk le a masszát. Ha kész az összes, akkor fedjük le és tálalás előtt 1 órára rakjuk a hűtőbe.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom