Egy kb. 14 cm magas tojás formát használunk a húsvéti tojás elkészítéséhez. A csokit megolvasztjuk, majd nyomózsákba töltjük. A formába nyomjuk a felét, m
A csokit és a vajat megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tojást, a cukrot, az aromát és a liszteket is, és az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük. Ezután a ma
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a sütőport a liszttel. Adjuk hozzá a cukrot és a csokoládédarabokat. Tegyük bele a tojást, a mogyoróvajat
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután felöntjük az eszenciával, habosra keverjük, és hűtőben tároljuk.
A vajat és a vizet serpenyőbe tesszük, felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet, és ha kissé kihűlt, a tojásokat is. Az egészet habzsákba töltjük, majd 8 d
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a cukrot, a kávét, a vajat, a vaníliás cukrot, a rumot és a tojásokat. Egy másik tálban a pudingport, a sütőport és a
A csokoládés mogyorókrémet a fagyasztóba tesszük, majd ha kellőképpen megdermedt, akkor kivesszük és kis golyókat formálunk belőle. Ezután visszatesszük a
Egy tálban összekeverjük a mandulát, a kakaót, a sütőport, a cukrot és a lisztet, majd hozzáadjuk a tojást, az olajat és a tejet is. Az egészet eloszlatjuk mu
Ugrás a lap tetejére >>