Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a cukrot, a kávét, a
vajat, a vaníliás cukrot, a rumot és a
tojásokat. Egy másik tálban a pudingport, a sütőport és a
mogyorót keverjük össze, majd a két tál tart
almát összedolgozzuk. A massza felét egy előkészített tepsibe töltjük, és az elfelezett golyókkal körberakjuk. Erre kerül a megmaradt keverék, majd az egészet sütőbe tesszük, és fél óráig sütjük. Miután kicsit kihűlt, rákenjük a lekvárt. A megolvasztott
zselatinhoz keverjük a felolvasztott csokit, majd a
tejszínt is. Ezzel vonjuk be a torát, majd ha kihűlt, rátesszük a kinyújtott marcipánmasszát is. Végül a Mozart golyókkal és a megolvasztott bevonóval díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>