» Salsa: » 2 kimagozott, összevágott avokádó » 3 evőkanál frissen facsart lime-lé » 1 evőkanál koriander » kevés tabasco szósz » só és frissen őrölt fekete bors » kukorica: » 400 g tejes kukorica konzerv » 100 g sütőporos liszt » 250 ml növényi olaj » 150 ml tej » 1 tojás » 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 1 evőkanál koriander » lime-gerezdek a tálaláshoz
Salsa:
Az avokádót, a lime-levet, a koriandert és a tabasco szószt keverjük össze. Sózzuk, borsozzuk.
Bundás kukorica:
Szórjuk a lisztet egy tálba, a tojást és a tejet verjük fel, majd öntsük a liszthez és keverjük simára. 5 percre tegyük félre. Adjuk hozzá a kukoricát, a hagymát és a koriandert. Sózzuk, borsozzuk. keverjük jól össze. Közben melegítsük fel az olajat, és a tésztából kisebb merőkanálnyi adagokat süssünk meg 2-3 perc alatt. Csepegtessük le, majd tegyük tányérral. Salsával és limegerezdekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom