Az új
hagyma változathoz hámozzuk meg, és vágjuk szeletekre a
burgonyát. Aprítsuk fel az új
hagymát. Tegyük mindkettőt a raclette sütőbe. Vágjuk félbe a
sonka-és
sajtszeleteket, majd először a
sonkát, aztán a
sajtot tegyük a
burgonyára.
A kecske
sajtos variációhoz a
cukkinit vágjuk vékony csíkokra. Kockázzuk fel a
paradicsomot. Préseljük össze a
fokhagymát, majd keverjük el az
olívaolajjal, és hagyjuk pihenni. A kakukkfüvet mossuk meg, aprítsuk fel, és a
fokhagymaolajjal együtt keverjük a
paradicsomhoz. Tegyük az egészet a raclette sütőbe, szórjuk meg
cukkinicsíkokkal, majd a felkockázott
sajttal.
A
gorgonzolavariációhoz felezzük el hosszában a
sonkákat, és tegyünk 1-1
szilvát, illetve datolyát a szeletekbe. Helyezzük a
sonkákat a raclette sütőbe. Morzsoljuk a te
tejére a
gorgonzolát, majd süssük meg.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>