Süssük 5 percig a pancettát közepes tűzön, adjuk hozzá a hagymát és süssük puhára 3 perc alatt, majd tegyük bele a paradicsomot és a csilit, keverjük össz
Az articsóka szárát levágjuk, külső leveleit leszedjük, és a megmaradt részeket ollóval egyenesre vágjuk. Levágjuk a felső csúcsos részét. Kiszedjük a be
A tésztát puhára főzzük, majd leszűrjük és ráfolyatjuk az olajat. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kisütjük, ezen megpirítjuk a paradicsompürét,
A felszeletelt kolbászt az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a levessel. Néhány perc után beletesszük a répa leve
Tésztát készítünk a lisztből, egy deci vízből, a pirospaprikából és a tojásokból, majd kiszaggatjuk, és forró vízben készre főzzük őket. Ezután a meg
Egy jénaiban összekeverjük a vajat, a citrom héját, a levének a felét, az olívaolajat, a feldarabolt chilit, a lereszelt parmezán és a felaprított petrezselyem
A dobozon olvasható utasítás szerint megfőzzük a tésztát, majd lecsepegtetjük, közben elkészítjük a mártást. A megmosott, megszárított citrom sárga héj
A tésztát főzzük ki sós vízben.
Tegyük egy tálba a citromlevet, az olajat, a csilit és a parmezánt. Keverjük össze, és a leszűrt tésztát is tegyük hozz
Ugrás a lap tetejére >>