A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Eközben 2 ek. olajból és ugyanennyi lisztbő
Aprítsd fel a megtisztított hagymát és fonnyaszd meg olajon. A csíkokra vágott húst dobd bele és fehéredésig süsd. Borsozd, sózd hints rá pirospaprikát, maj
A lisztet, tojást, sót, kb. 1-1,5 deci vízzel tésztává gyúrjuk, majd letakarva 30 percet pihentetjük. Eközben a parajpüréhez keverjük a borsot, szerecsendiót
A liszthez sót adunk és 3 tojással tésztává gyúrjuk, majd nedves konyharuhával letakarva fél órát pihentetjük. Közbben elkészítjük a tölteléket. Az apr
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Pirítsuk meg kissé a fokhagymát, a csilit és a paradicsomot. Adjuk hozzá az olajb
Sós vízben feltesszük a tésztát főzni.
A lilahagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk az olajon. Belereszelünk egy gerezd fokhagymát, összekeverjük, megs
Főzzük ki a tésztát sós vízben. Amíg a tészta fő, forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne a fokhagymát és a hagymát 3-5 pe
Reszeld le finomra a megtisztított burgonyát. Add hozzá a lisztet, sót és a felvert tojást, és dolgozd össze alaposan. Jó galuskatészta lesz belőle: ha sűrűn
Ugrás a lap tetejére >>