» 25 dkg tüdő » 3 dkg zsír » 15 dkg liszt » majoranna ízlés szerint » 3 dkg hagyma » 1 db tojás » 3 g só » 0,5 dkg törött bors » petrezselyem zöldje ízlés szerint
Főzzük meg a tüdőt, daráljuk le. Kockára vágott hagymát zsírban pirítsuk meg, és ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel és majorannával. Készítsünk rétestésztát és az előzőleg elkészített tölteléket tegyük bele. A rétesek tetejét kenjük meg tojással, süssük meg ,és szeletekre vágva tegyük a levesbe
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom