» 250 g tészta » 1 ek. olívaolaj » só, bors » 30 g kimagozott, apróra vágott fekete olajbogyó » 30 g apróra vágott aszalt paradicsom » 400 g félbevágott konzerv articsókaszív » 120 g szeletekre vágott kicsi cukkini » 100 g félbevágott koktélparadicsom » 100 g vegyes salátalevél » apróra vágott bazsalikomlevél » Öntet: » 2 ek. paradicsomlevél » 2 ek. zsírszegény friss sajt vagy natúr joghurt » 1 ek. édesítetlen narancslé » 1 csokor apróra vágott friss bazsalikom
sós vízben főzzük meg a tésztát. Szűrjük le, keverjük hozzá az olívaolajat, sót, borsot, olajbogyót, és az aszalt paradicsomot. Hagyjuk kihűlni.
Articsókát, koktélparadicsomot, cukkinit forgassuk össze a megfőtt tésztához. Salátaleveleket rendezzük tálra.
Keverjük össze az öntet hozzávalóit, öntsük a tésztára, és keverjük össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom