Pulyahúsos quesadilla receptHány személyre: 4 személyre
» 30 dkg
sárgarépa» 1 fej
mogyoróhagyma» 4 szem
paradicsom» 1 ek.
vaj» 20 dkg zöldfűszeres krémtúró
» 3 ek.
tejföl
» 2 ek. felaprított metélő
hagyma» 30 dkg füstölt pulykamell
» 12
salátalevél
» 12 kis tortillalap
» 5 ek. remuládmártás
A
sárgarépát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A
hagymát felkarikázzuk, majd a répával együtt 1 ek.
vajon megpároljuk, és hagyjuk kihűlni.
A krém
sajtot kikeverjük a
tejföllel és a metélő
hagymával. A húst csíkokra vágjuk. A
salátát megmossuk és megszárítjuk. A tortillát serpenyőben megmelegítjük, majd megtöltjük a krém
sajtos masszával, a
salátával, a hússal, a zöldségekkel, és a mártással. Szorosan felgöngyöljük, és ferdén darabokra vágjuk. Fanyárssal rögzítjük.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>