A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki
Elkészítése ugyan az, mint a paprikás csirkének, csak itt gyöngytyúkhúst használunk.
A galambokat sós vízben kb. 30 percet főzzük, majd tálra tesszük. Eközben a karfiolt szintén sós vízben puhára főzzük, áttörjük, majd összekeverjük a te
Egy tálban összekeverünk 4 ek. olajat, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet, a sót és borsot, valamint a borókabogyó őrleményt, majd eb
A gyöngytyúkot süssük körbe, majd vágjuk félbe. Tegyük egy tűzálló edénybe. Keverjük össze a szójaszószt, a mézet, egy kevés sót, olajat, a zöld ániz
A libát sózzuk, borsozzuk, a hagymát és a szalonnát felkockázzuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, a felkockázott májat és az aszalt gyüm
A húst olajon süssük meg, majd vegyük ki. A visszamarad zsiradékra öntsünk rá egy kevés fehérbort, tegyük bele a zöld borsot és a tejszínt. Forraljuk fel,
A galambokat besózzuk, borsozzuk, majd az aprólékot a vajjal a hasüregeikbe töltjük. A combokat összekötjük, majd magas fokozaton 45-50 percig sütjük. A pecsen
Ugrás a lap tetejére >>