A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki
A foglyokat megtisztítjuk és elfelezzük. A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A felaprózott hagymát ebben megpirítjuk, majd s
A madarakat megtisztítjuk, majd a combokon kívül mindent levágunk a törzséről. Alaposan megmossuk, majd vajat hevítünk, és addig pirítjuk benne, amíg barna ne
A megtisztított foglyokat megsózzuk, és serpenyőbe helyezzük. Lefedve, saját levükben megpároljuk. Amikor megpuhult kivesszük. A meghámozott hagymát saját lev
Vágjuk ki a fürjek gerincoszlopát, és terítsük ki őket. A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, és forgassuk bele a fürjeket. Tegyük 4 órára a hűtőbe.
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd ha kihűlt egy tálban összekeverjük a túróval, a lereszelt csokival és a felaprózott petrezselyemmel. Az egészet hűtő
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Vágjuk apróra a vöröshagymát, és egy kevés olajon futtassuk meg. Keverjük össze a darált hússal, és a kockára vágott
Egy serpenyőbe dobjuk az olajra az elfelezett hagymát, a kakukkfüvet, zsályát és rozmaringot, majd ezen megpirítjuk a galambbegyeket. Sózzuk, borsozzuk, majd hely
Ugrás a lap tetejére >>