A megtisztított róka
gombát feldaraboljuk. A megtisztított borjúmirigyet érmékre vágjuk. A kimagozott
avokádót vékony szeletekre vágjuk és meg
sózzuk. 2 serpenyőre lesz szükségünk. Az egyikben 50 g
vajon és kevés olajon 15-20 percig pároljuk a borjúmirigydarabokat. A másik serpenyőben 50 g
vajon és kevés olajon az apróra vágott
mogyoróhagymát és a róka
gombát pároljuk 15 percig, majd
sózzuk,
borsozzuk. A kimagozott
paradicsomot felkockázzuk. A
salátát tányérra tesszük, és
avokádóval és
paradicsommal díszítjük. Ezután a bor
ecetet, a csontlét és a
tejszínt felhevítjük és mártást készítünk, amit ízlés szerint fűszerezünk. A végén a húst és a
gombát a
salátára tesszük, ráöntjük a mártást és megszórjuk a metélő
hagymával.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>