Verjük fel a tojást a tejjel. sóval és a reszelt szerecsendióval. Keverjük bele a metélőhagymát. Kenjünk ki egy edényt és öntsük bele a tojásos keveréket. Tegyük az edényt forrásban lévő víz fölé, majd fedjük le. Pároljuk 30 percig, miután összeállt tegyük egy tálba és vágjuk a tojásos keveréket kockákra. Aprítsuk fel a mogyoróhagymát.
Keverjük össze a felaprított mogyoróhagymát, sót, balzsamecetet, borsot, és adjuk hozzá az olajat. Rendezzük a vízitormát és a tojáskockákat egy tányérra, és öntsük rá az öntetet.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom