A celofántésztát meleg
vízbe áztatjuk kb. 10 percig, majd amikor megpuhult leszűrjük. A bor
ecetet, a halszószt 2 evőkanál
rizsbort és a cukrot jól összekeverjük, utána pedig a tésztához keverjük. A wokba felmelegített
mogyoróolajban keverés mellett megsütjük a csilit, a
fokhagymát, a zöld
hagymát és a
gyömbért ( 3- 4 perc alatt). Ehhez adjuk hozzá a
brokkolit, majd amikor már élénkzöldre színeződik, hozzáadjuk a
gombát és a kukoricát is és tovább sütjük az egészet. Végül a
szójaszósz, a
rizsecet és 3 evőkanál
rizsbor hozzáadása után még 1-2 percig sütjük, azután a tésztát is beleöntjük és jó alaposan összekeverjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>