A csirkemellet, a rokfortot és a magozott paradicsomot apró darabokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a b
A tojásokat tegyük forrásba lévő vízbe, majd az újraforrástól számítva főzzük 6 percig. Ha letelt a 6 perc, hűtsük le őket, és vegyük le a héjukat. Mos
A húst felcsíkozzuk. A fokhagymát összezúzzuk, majd hozzáadjuk az olajat és a joghurtot, Sóval, borssal ízesítjük, majd hűtőbe tesszük. Amikor lehűlt, pir
Hámozzuk meg a fokhagymát, vágjuk félbe, vegyük ki a középső zöld részét. Tegyük őket hideg vízbe, forraljuk fel, és amint forr, öntsük le, majd tegyünk
A húslevesben megfőtt répát és zellert vékonyra vágjuk, majd a főtt tojásokat is feldaraboljuk. A vöröshagymát vékony szálakra vágjuk. A répát, a zellert
A hagymát vágjuk karikára, majd forrásban lévő sós vízben főzzük 4 percig. Szűrjük le. Az uborkát almareszelőn reszeljük le, és adjuk a hagymához. A pap
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon
a mandulát pirítsuk meg egy serpenyőben 3 perc alatt. Keverjük össze a csirkét, az avokádót, az uborkát és a salátát.
Öntet:
Keverjük össze a citromleve
Ugrás a lap tetejére >>