A csirkét a hagymával, a sárgarépával és a zellerrel feltesszük főni, amikor megfőtt kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Lehúzzuk a bőrét, kicsontozzuk, a hús
Keverjük össze a csirkét, az olajat, a mézet, 3 evőkanál lime-levet, a sót és a borsot. Melegítsük fel a grillt. A csirkét süssük aranyszínűre, oldalankén
a cukorborsót 1 perc alatt főzzük puhára forró vízben. Amikor kész tegyük hideg vízbe, hogy ne puhuljon tovább, majd vegyük ki és szárítsuk meg. a csirkét
A mazsolát beáztatjuk, a mogyorót megpirítjuk, a salátából pedig 4 nagy levelet félre teszünk, a többit összetépkedjük. A hagymát felkarikázzuk, a szőlőt
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, felkarikázzuk a kolbásszal együtt. A párizsit felkockázzuk, majd egy tálba tesszük a krumplival és a kolbá
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a tejfölt, a tejszínt, a felaprózott diót, a mustárt, a porcukrot és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk. A zellert lábosba
A salátát megtisztítjuk, az ananász torzsáját eltávolítjuk, majd felszeleteljük a mangóval együtt. Ezután egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a
A sárgadinnyéből gyümölcsvájó kanalat használva kis gombócokat vájunk ki. A paprikát felkockázzuk, a csirkemellet csíkokra vágjuk. Következő lépésként
Ugrás a lap tetejére >>