Felkockázott, fűszerezett húst a zsír felében megpároljuk. Zsír másik felében megpirítjuk a kockára vágott hagymát és a kétféle paprikát. Felkockázott b
Megpároljuk olajban a finomra vágott hagymát, megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a húslevest, majd fedő alatt pépesre főzzük.
Hagymát vékony karikákra vágjuk, majd besózva fél órát állni hagyjuk, és jól kinyomkodjuk. Megborsozzuk, meglocsoljuk ecettel, olajjal, majd a tetejére tessz
Áztatott, majd kinyomkodott kenyeret áttörjük egy szitán, simára keverjük a szétnyomkodott fokhagymával, dióval, és az olajjal. Ízesítjük sóval, ecettel. K
Pulykát kisebb darabokra vágjuk, bedörzsöljük fokhagymával, megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával, meglocsoljuk olajjal, majd állni hagyjuk.
Olajban megp
Joghurttal a tojásokkal felverjük, hozzákeverjük az áttört túrót, zsemlemorzsát és a tejet. Fűszerezzük, majd vajjal kikent tepsibe öntve, aranysárgára sü
Sajtszeleteket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, majd ismét tojásba és morzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
Darált hússal összekeverjük a vízbe áztatott, kinyomkodott kenyérrel, összevágott hagymával, foghagymával, borssal és tojással. Összedolgozzuk, 8 pogácsát
Ugrás a lap tetejére >>