» 1 kg spenót » 40 dkg száraztészta » 15 dkg reszelt sajt » 2 tojás » 1 ek. vaj » 1 kiskanál szójaszósz » só és bors
A tésztát sós vízben megfőzzük, a spenótot megmossuk, és 10 percig megfőzzük. Leszűrjük, és felaprítjuk. A tésztát tűzálló edénybe tesszük, tetejére spenótot teszünk, sózzuk, borsozzuk és szójaszósszal ízesítjük. a tojásokat egy kis reszelt sajttal, és vajjal felverjük, majd a tésztára öntjük. A maradék sajtot rászórjuk, és 15 percre betesszük sülni.
Elkészítési idő: 1 óra
Nehézségi fok: közepes
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom