Olajban megpároljuk a hagymát, cukrozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott káposztát, és addig pároljuk, míg a káposzta meg nem barnul. Ízesítjük borssal, sóval
Felkarikázott hagymát, finomra vágott fokhagymát üvegesre pároljuk az olajban, rátesszük a reszelt zellert, csíkokra vágott sárgarépát, megsózzuk, megborsoz
Halat besózzuk, fél órát állni hagyjuk. Megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, cukrot, sót, paprikát, borsot, sűrített paradicsomot, és felöntjük
Csirkét négybe vágjuk, sózzuk, és egy kicsit állni hagyjuk. Olajban megpirítjuk a karikára vágott hagymát, rárakjuk a csirkedarabokat, hozzáadjuk a paradicso
Paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kivájjuk, majd megszórjuk cukorral és sóval. Megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a rizst, ráöntjük a paradicsom hús
Salátát, káposztát összevágjuk, megreszeljük az almákat. Mézet összekeverjük a citrom levével, és ráöntjük a salátára. Lila hagymát is tehetünk hozzá
Olajat elkeverjük a citrom levével, összevágott fokhagymával, kevés erős paprikával, és a kockára vágott húst 3 órát érleljük ebben a pácban, és benne h
Karikára vágjuk a meghámozott paradicsomot, paprikát, hagymát, és a gyalult uborkát. Összekeverjük, leöntjük ecetes, olajos, sóval, borssal ízesített salát
Ugrás a lap tetejére >>