Nyárssal szúrjunk bele több helyen a padlizsánba, és sütőben süssük a paprikával együtt 25 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Hámozzuk meg a paradicsomot, vágj
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a savanyított, kapros relish-t, ízlés szerint fűszerezzük.
Az alma héját levágjuk, kimagozzuk, és sóval és cukorral ízesített vízben megfőzzük. Utána áttörjük, a lekvárhoz keverjük, felengedjük az alma levével,
A főtt tojásokat a kolbásszal és a lereszelt sajttal együtt ledaráljuk, majd mustárt és pirospaprikát keverünk hozzá. Ha túl sűrű adjunk hozzá kevés tejsz
Egy csöpp olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát és paprikát, majd kiszedjük őket (nem lesz rájuk szükség), majd beletesszük az összes többi hozzáva
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Műanyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a hűtőszekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig
A vöröshagymát és a póréhagymát megtisztítjuk, a csilipaprikát megmossuk, majd felaprítjuk őket. Az olívaolajat felforrósítjuk, a zöldségeket megpároljuk
Tegyük konyhai robotgépbe a köményt a fokhagymát és az articsókát. Olívaolajjal bőségesen locsoljuk meg. Turmixoljuk, majd fűszerezzük sóval- borssal.
Egy
Ugrás a lap tetejére >>