A hozzávalókat keverjük el, és hagyjuk tálalásig állni.
A fokhagymát összezúzzuk, a koriandert összemorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval elkeverjük.
Szárnyasok pácolására használjuk.
A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk az olajban, majd ledaráljuk, hozzáadjuk a joghurtot, tejszínt, fűszereket, végül lehűtjük.
A joghurtot simára keverjük. A csilit megmossuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, és szétnyomjuk.
A joghurthoz keverjük a csilit, a fokhag
A joghurtot és a krémsajtot simára keverjük, hozzáadjuk a vaníliáscukrot és az őszibaracklevet.
A kimettát megmossuk, héját lereszeljük, levét kifacsarjuk
A turmixgépbe tesszük a tormát, a hagymát és a mustárt, majd felöntjük a narancslével, az ecettel és a joghurttal. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd
Levendulát és a kakukkfüvet leöblítjük és 3 napig szárítjuk. Miután megszáradtak, palackokba tesszük, olívaolajjal felöntjük, és a palackokat lezárjuk. 1
A szárított kapor helyett, amennyiben van használhatunk friss kaprot is. Rántást készítünk lisztből, és zsírból. Ehhez hozzáadjuk a kockára vágott hagymát
Ugrás a lap tetejére >>