A felaprózott hagymát és fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát, és lefedve kb. 10 percet főzzük. Ekkor belekeverjük az ecetet, a mézet,
A tököt sós, ecetes vízben megfőzzük, majd feldaraboljuk. Rántást készítünk vajból, lisztből, hozzáadjuk a kaprot, tejfölt, tojás sárgákat, fűszereket,
A borsót forró sós vízbe tesszük, majd beleöntjük az olajat, és 6-7 percig így főzzük. Eközben a tejfölt és a joghurtot ízlés szerint sózzuk, borsozzuk,
A borsót sós vízben kb. 5 percig főzzük, majd leszűrjük. Eközben a felszeletelt mandulát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót. Sózzuk, borsozzuk, al
Sárgarépát puhára főzzük, majd kihűtjük. Burgonyanyomón áttörjük, hozzáadjuk a lisztet, langyos vajat, durvára vágott dióbelet, tojássárgáját, sózzuk
Folyékony hozzávalókat jól összekeverjük, citrommal és cukorral ízesítjük, majd beletesszük az őszibarack darabokat is.
Az édeskömény sérült részeit és leveleit levágjuk, majd megmossuk. Egy liter sós vízben kb. 20 percig főzzük, majd elnegyedeljük, és tálakra tesszük. A va
Burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Melegen áttörjük, hozzáadjuk a vajat és annyi tejet, amennyivel a burgonyát habosra keverhetj
Ugrás a lap tetejére >>