Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A szemlingeket
sózzuk és
borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá
citromlevet. A
mogyoróhagymát pucolás után aprózzuk fel, A
csiperkegombát szintén aprózzuk fel mosás után. 2 evőkanál
vajat hevítsünk fel egy serpenyőben, majd futtassuk meg benne a felaprózott
gombát, és
mogyoróhagymát is. Ehhez keverjük hozzá a rákhúst, és a garnélahúst is. Ezt a tölteléket tölthetjük bele a halak hasába. Közben melegítsük elő a sütőt 180 fokra, légkeverés esetén 160 fok is elegendő.
A maradék
vajjal kenjük meg a töltött halakat, és helyezzük őket egy kikent sütőtálba. Így pároljuk meg őket fél órán át. Ha elkészültek, tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>