A spenótleveleket megtisztítjuk, majd megfonnyasztjuk őket saját levükben. A hagymát és a fokhagymát felszeljük, majd forró vajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a s
A juhsajtot villával összenyomkodjuk, majd hozzáöntjük a joghurtot, és addig keverjük, amíg krémes nem lesz. A petrezselyemzöldet felaprózzuk, majd hozzáadjuk
Az élesztőt 2,5 dl langyos vízbe tesszük, a lisztet egy keverőtálba szitáljuk, majd a közepére fészket csinálunk, ide öntjük az élesztőt, sóval megszórju
Előkészítési idő:30 perc
Teljes elkészítési idő:1 óra 30 perc
1 A padlizsánt 1 cm vastag szeletekre vágjuk fel. Egy nagy tálba tegyünk tésztaszűrőt, eb
Az ananász és a narancs levét kifacsarjuk, majd az almalével együtt egy turmixgépbe tesszük, és hozzáadjuk a feldarabolt banánt. Az egészet összeturmixoljuk,
A padlizsánokat a sütő rácsára tesszük, és ott megsütjük úgy, hogy közben folyamatosan forgatjuk őket, így egyenletesen sülnek meg. Miután kivesszük őket
A gabonapelyheket egy kicsit megpirítjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje a gabonapelyheket, és így megpároljuk. A fokhagymát, a vöröshagymát és a
Az összes hozzávalót egy turmixba tesszük, és az egészet alaposan összeturmixoljuk. Ezután behűtjük, majd kínálhatjuk is.
Ugrás a lap tetejére >>