A
spenótleveleket megtisztítjuk, majd megfonnyasztjuk őket saját levükben. A
hagymát és a
fokhagymát felszeljük, majd forró
vajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a
spenótot, és az egészet összekeverjük. A
liszteket, a ricottát, a
spenótot, a
parmezánt összedolgozzuk, majd
sózzuk,
borsozzuk,
szerecsendióval ízesítjük, az egészet kb. negyed óráig állni hagyjuk. Fogunk két kanalat, amelyek segítségével galuskákat csinálunk a masszából, és
vízben főzzük őket addig, amíg a
vízfelszínre nem jönnek. Ekkor kiszedjük őket, tányérokba tesszük, olvasztott
vajat öntünk rájuk,
parmezánt szórunk a te
tejükre, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>