Kis olajban megfuttatjuk a felaprózott
hagymát, majd rövid ideig a
fokhagymát is. A
sárgarépákat kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd megpároljuk, és hozzá adjuk a darált húst,
sót,
borsot, babérlevelet,
oreganot, kevés
ketchupot,
paradicsom pürét és fél óráig pároljuk. A rízs
lisztből 2
tojás, kevés
só és
víz hozzáadásával kemény tésztát gyúrunk, vékonyra kisodorjuk, 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk, kis adagokban 2-3 percig kifőzzük. 4 dkg
vajból 4 dkg
rizslisztből 4 dl
tejjel közepesen sűrű besamel mártást készítünk. Ki
vajazott jénai tálba teszünk egy réteg a tésztát, egy réteg ragut és egy réteg besamelt. A te
tejére reszelt
sajtot szórunk és 180 fokon fél óráig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>