» 350 g felezett csiperkegomba » 125 g félbevágott koktélparadicsom » 250 ml édes-savanyú szósz » 2 ferdén vékonyan szeletelt zellerszár » 1 vékony cikkekre vágott lila hagyma » 1 kimagozott, durvára vágott, piros kaliforniai paprika » 2 teáskanál szójaszósz » 2 evőkanál mogoyróolaj » párolt jázminrizs és mogyoróhagyma a tálaláshoz
Forrósítsuk fel a vokot. Öntsük bele az olajat és forrósítsuk fel. A lila hagymát rázogatva süssük 1 percig benne, majd adjuk hozzá a zellerszárt és a kaliforniai paprikát. Süssük még 1 percig. Tegyük hozzá a fél gombákat, és további 22 percig rázogatva süssük. Öntsük rá az édes-savanyú szószt és a szójaszószt. Süssük addig, amíg átforrósodik. Dobjuk bele a paradicsomokat és jól rázzuk össze. Jázminrizzsel és hagymaszeletekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom