» 600 g rövid makaróni » 1 ek. olívaolaj » 60 g pecsenyezsír » 500 g vékonyan felszeletelt krumpli » 400 g karikára vágot hagyma » 250 g reszelt mozzorella » só, bors » 150 g tejszín » sült kenyér és vaj a tálaláshoz
Főzzük meg a makarónit. Pecsenyezsírt olvasszuk meg nagy felfújtformában, majd vegyük le a tűzről.
Tésztát, hagymát, krumplit, sajtot rakjuk le rétegesen a tálba, majd sózzuk és borsozzuk. Zárjuk a sort sajttal és öntsük a tetejére a tejszínt. Előmelegített sütőben süssük 30 percig, majd a tetejét pirítsuk meg grill alatt. Kínáljuk kenyérrel és vajjal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom