» 2 tojás » 1/2 csésze jéghideg víz » 1/2 csésze sima fehér, átszitált liszt » 225 g üveges áfonya- és narancsszósz a mártogatáshoz » növényi olaj » 1 padlizsán » 1 vöröshagyma » 225 g rózsáira szedett brokkoli » 1 piros paprika » 125 g megtisztított zöldbab » 125 g megtisztított spárga » friss bazsalikomlevelek » tengeri só
A tojásokat összekeverjük vízzel, majd a liszttel és így kapunk egy tésztát. Vágjuk vastag szeletekre a zöldségeket és alaposan forgassuk meg a tésztában. Teflonos edényben felhevítjük az olajat és pár perc alatt aranybarnára pirítjuk a zöldségeket.
Az áfonya- és narancsszószt felhevítjük, kis tálkába tesszük és tálalásnál a zöldségek mellé helyezzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom