A spenótot kiengedjük, lecsepegtetjük és felaprítjuk. A tésztát csak félig főzzük meg a megfelelő módon.
Az összevágott hagymát az olívaolajon üvegere pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a spenótot. Jól süssük át, sóval és borssal fűszerezzük. Ezután dolgozzuk hozzá a ricotta sajtot, a parmezánt, a pestót és a mandulát.
Egy kikent tűzálló tálba rakjunk 5 tésztát, erre halmozzuk a keveréket és szórjuk meg 15 deka mozzarellával. További két szintet ugyanígy rétegezzünk. Előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom